Restaurants

DEX voor restaurants​

Contactloos betalen
DEX is dé app die het mogelijk maakt om volledig contactloos en eenvoudig af te rekenen bij restaurants. DEX is gekoppeld met iDeal, Paypal, Creditcard, Apple Pay en nog veel meer betaalmogelijkheden. Het enige wat de klant hoeft te doen is het scannen van de QR-code op de bon en hij kan meteen afrekenen vanaf zijn smartphone.

Voordelen voor restaurants
Wat doet DEX voor restaurants? Tijdens de 1.5 meter economie helpen wij om volledig contactloos af te rekenen. Via DEX kan je nu al het lichamelijke contact vermijden door onze nieuwe betaalmethode. Door deze werkwijze maken wij de betalingen helemaal Corona proof. Ook zorgt het voor meer zakelijke gasten. En dat betekent meer omzet op de rustigere doordeweekse dagen. Bovendien neemt DEX alle administratie voor “op rekening eten” uit handen. PO nummers, facturatie, betaling. Wij regelen het.

Wie gebruiken DEX?
DEX werkt al samen met veel populaire restaurants in Amsterdam die onze oplossing hebben omarmt. Wie dan? Toprestaurants als Ron Blaauw, ZUID, Five Brothers Fat, Meneer de Wit en Restaurant C.